Ce să fac, pentru a nu amplifica?

Ce să fac, pentru a nu amplifica?

Știți deja despre stres suficient? Și obosit de a fi victima sa? Așa că vino, puteți face, cel puțin, unele măsuri, care prospějí dvs. fyzičnu, sufletul și farmec, care este pentru noi, femeile, este atât de important!

Gândiți-vă la sine

Unul dintre nejobvyklejších Gândiți-vă la sinenešvarů, care ne provoca stres, ceea ce se pare că, la toate și toate în jurul valorii de, doar pe celălalt nu. – L vom cumpara de la ziua de naștere un voucher pentru masaj, dar de ce nu merge pe ei? A fi egoist, uneori, de fapt, cel mai bun mod pentru supraviețuire. Uneori, pur și simplu așa învăța și de a spune “NU”, iar ele, la rândul lor, ATÂT. Și în acest caz destul de masaj, iar ceva din lumea wellness sunt o antistresovým și antistárnoucím de fonduri.

Înlocuiți prioritățile

Dacă închideți ochii și imaginați că într-adevăr doriți, atunci când încercați să imaginat, pentru cinci ani… Cu mare probabilitate visele tale nu nadupané dorința de lucruri materiale, dar vei dori un partener bun, de familie, de sănătate, plăcut sau exotic de experiență, împreună cu cei dragi și liniștea. Și acest lucru se întâmplă. Ceea ce ženeme, foarte rar, ce ne dorim cu adevarat. Așa că pur și simplu schimba directia!

Regenerujte și nu-i faci nimic

De timp petrecut la locul de muncă, necesitatea de a echilibra timpul de odihnă. Și, de asemenea, în mod regulat “vyšťavíte”, trebuie să în mod regulat de odihnă. Poti incerca cu un plin de nicneděláním, sport, care, cu toate acestea, nu va fi de stres (așa, ca exercițiu de descărcare de gestiune de așa-numitele body and mind), executarea desenului, tricotat, zahradničením sau meditație, care te printre alții, învățați-vă să lucreze mai bine cu respiratia, că, în lupta cu stresul este foarte important. Trupul fără oxigen mai stresovanější corpul. Și, de asemenea, îmbătrânește mai repede…

Regenerujte și nu-i faci nimicMânca în mod corespunzător

Stresul poate face față doar pentru a mânca bine, corpul. Și aceasta este o soluție “de cafea–cookie-uri de–o țigară”, care este de obicei o combinație intensă de oameni, desigur, corpul nevyživí, doar mai departe vystresuje. În loc de cafea face meduňkový ceai, în loc de prăjituri sau bomboane răsfăța cu fructe proaspete, în loc de țigări sau aprinderea aromalampu ar trebui să fie un parfum revigorant de citrice sau de lavanda-efect de calmare. Și, în special, să acorde o atenție la principalele feluri de mâncare în timpul zilei și de a colecta cu produse de înaltă calitate și, prin urmare, pentru a se conținea toate elementele nutritive (proteine, glucide și grăsimi, de preferință).

Pentru a lucra nevoie, examenele, uneori, de asemenea, apare cu fiecare dintre noi, dar este important ca toate să facă afaceri, știind că o eroare, uneori, face fiecare, și că o greșeală poate deschide calea pentru multe alte realizări. Pur și simplu luați viața este ușor, uneori, de la el trebuie să mergi și trăiește, în principal, pentru tine… Singurul lucru ridurile pe care le veți vedea vor fi de râs. Și tu ești MARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *