Cum să facă față stresului în școală?

Cum să facă față stresului în școală?

Când transpiri…Din punct de vedere estetic este transpirație în timpul stresului pot fi cu nejnepříjemnějším manifestare. Și întrebarea de ce cu el. În primul rând, puteți activa, pentru a se stabili cu regulată, profundă respirație în orice moment… Desigur, acest lucru este, de asemenea, un parametru important de sudoare. Și într-adevăr, de sudoare, pentru că numai aceasta nu este doar překryje mirosul de sudoare, dar, de asemenea, în mod intenționat împiedică formarea.

Ar trebui să alegeți mai întâi de toate de a vă ajuta în situații de stres

Ar trebui să alegeți mai întâi de toate de a vă ajuta în situații de stres– acestea sunt mai mari și mai eficiente, dar, în același timp, au fost elaborate astfel încât atunci când de sudoare de piele, nu irita ceea ce este de asemenea important. Mulți (cel puțin de la miros), va ajuta, de asemenea, dreptul de regimul de băut, bazat pe o apă curată sau unele plante (de exemplu, salvie).

Profesorul eliberează documente, și tu deja începi să simți stresul, tot corpul ca și cum bate, vă simțiți tensiune în mușchi, gândurile tale negative? Aceasta s-a întâmplat vreodată? Toate acestea în timpul testelor stresujeme, dar cum se schimba? http://racitfebra.info

În articolul de astăzi vă vom arăta 5 moduri de a cum să se ocupe școlare de stres, acest lucru de mai multe mentale tehnician, care poate să stăpânească absolut fiecare. Înainte de fiecare písemkou, sau de testare, vă veți simți vychillovaní, nimic de tine nerozhodí.

De ce stresujeme și cum să facă față stresului?

Deja de la malička am fost sub presiune, trebuie să obține întotdeauna excelente de a marca. Un profesor de la clasa ne-a spus, luni, că, vineri, scrie písemka, în termen de o săptămână am repetat, apoi a venit, ne-a dat písemku, și am simțit această greutate, că noi nu trebuie să-i dezamăgesc pe mama, cu tata, pentru că ne dorim ca acest minunat 1 și nu înfricoșător  Creierul nostru s-a obișnuit la ea, că de fiecare dată când vine vorba de un test, trebuie subliniat el. Avem nevoie de a schimba acest lucru! Stresul nu este necesar pentru rezultate excelente!

Cum stresul afectează de formare?

Dacă stresujete mai dificil să se concentreze – Nestresujeme numai în timpul testul scris, dar chiar în timp ce de învățare! Stresul ne critică în jos, nu va da avem nevoie de liniște și de gândire, care este potrivit pentru a explora. El este diferit în principal faptului că přeskakujeme cu un gând la gând, și nu putem într-adevăr să se concentreze pe procesul de învățare.

Cum stresul afectează de formareDacă stresujete faci “blbé” eroare – aceasta este, probabil, s-a întâmplat din cauza stresului ai făcut pagina de pornire eroare în matematică, a distrus exemplul Tău. Citește mai departe, vom învăța cum să facă față stresului și de a retrage aceste greșeli stupide. Dacă stresujete esti obosit – stresování nu este exhaustivă, așa că a preferat să evite!

Dacă stresujete nu puteți dormi – somnul este un element important de formare, într-o zi trebuie să dormi cel puțin 7 ore. Dacă nu vei dormi bine, se reflectă în rezultatele. Poate, Ți-ar plăcea Cum cel mai bine să se concentreze pe timp de învățare – articolul despre metodele pentru o mai bună concentrare.

Psihice metode În capitolele următoare vom afla mai multe tehnici de vizualizare, care Pot fi imediat scapă de stres. Fă din ele, obiceiurile, înainte de fiecare test este așa, veți vedea rezultatele! Metode de a calma corpul. Aceste metode la fel de fiecare dată, înainte de a merge să învețe, este býváme, de asemenea, vystresováni.

Înainte de fiecare test și antrenament faci acest lucru:

Zatněte musculare, La scurt timp zatněte toti muschii din organism, în această poziție de ceva timp, stai., Zatněte muschii de la brate, picioare, fund, zatněte degetele de la picioare, astfel încât acestea să arate în sus, Adânc aerul în sine ceva timp păstrați, aveți chiar zatnuté dintii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *