Nu trebuie să renunți la dulciurile Chocolite pentru a pierde în greutate...

Nu trebuie să renunți la dulciurile Chocolite pentru a pierde în greutate…

Cel puțin 40 de minute de trei ori pe săptămână. Dacă vrei să scapi de grăsime de pe burtă, care te яро ține, fără trafic, crede-mă, Chocolite acest lucru nu va merge. Pentru tableta oferă o combinație de ardere de grăsime și de a consolida muschii abdominali. Pentru ca organismul este nevoit să ia energia anume din rezervele de grăsime, aveți nevoie pentru a muta nu mai puțin de 40 de minute la rând în frecvență, care ajunge de la 60 până la 75 la sută din ta din frecvența cardiacă maximă. Calculul este simplu: 220 – vârsta dumneavoastră * 0,60. Dacă aveți 35 de ani, atunci rata de inima ta va fluctua în intervalul de la 111 la 138 de batai pe minut.

Evitați Chocolite și odihnește-te suficient

ChocoliteOamenii de știință au demonstrat că acumularea de grăsime în zona abdomenului la femei provoacă stres și legate de încălcarea echilibrul hormonal. Alte persoane apelează la chocolite intense. În situații de stres produce în corpul unei femei mai mult de androgeni, adică hormoni de sex masculin, care contribuie la acumularea de grăsime în această zonă a abdomenului. Femeile, atunci există o silueta de tip măr. De grăsime, dar burta numai în afara dar în interiorul. Elementele acoperite de grăsime, ceea ce poate Chocolite provoca diverse complicații. Consiliul, prin urmare, a adăugat, încercați să evitați stresul și relaxare.

Nu uita de fibre

Fibre pentru organismul nostru sunt foarte utile. Pe zi ar trebui Chocolite să mănânce, în medie, 30 de grame de fibre, dar, de obicei, ne-am consuma aproape jumătate. De ce fibrele de important? Pentru că ne va hrăni, încetinește absorbția glucidelor în sânge, așa că nu ne-a ocolit, fluctuațiile nivelului de zahăr din sânge. În același timp, îmbunătățește digestia noastre, crește volumul maselor fecale și este foarte eficient instrument în lupta împotriva constipație. Sursa de fibre-legume, fructe, legume, paine din Chocolite cereale integrale.

Fese, coapse, abdomen și coapse. Problematice partidului o mulțime de femei și unii bărbați. Excesul de țesut adipos, care în aceste locuri ferm păstrează, dar putem obține în mod eficient scăpa de utilizarea regulată și corectă de învățare. În acest articol, vom pentru tine scris sfaturi, cum să aibă frumoase de șold, pentru a în jurul valorii de. Haideți să aruncăm o privire la ei.

Mai întâi de toate, este important să înțelegem Chocolite că noi nu prea putem alege în ce loc ne vom pierde in greutate. În cazul în care organismul de activitate fizică, de a alege singur, în cazul în care începe să își depozitelor de grasime lichida. Nu putem, prin urmare, să spun că acum, pe coapse și în luna următoare, a scăpa de grăsime de pe abdomen. Deci, acest lucru nu funcționează. Putem face acest lucru, cu toate acestea, într-o anumită măsură, ajuta la…

Este de asemenea Chocolite că pierderea în greutate

Chocoliteeste individuală și fiecare poate crea un alt modul de culegere de masă corporală și pierderea de kilograme. Dacă Chocolite cineva, de exemplu, în primul rând prin formarea de grăsime de pe mâini, apoi pe abdomen și în cele din urmă, de pe coapse, de a pierde in greutate va fi în direcția opusă – în primul rând, corpul va scăpa de grăsime de pe coapse, apoi pe abdomen și la sfârșitul și pe mâini.

Dacă de 4 ori pe săptămână în sala de gimnastică, cu grele vesta, în a doua zi, abia-abia ridicandu-se din pat și își dă seama că, în general, și grăsimi corpul dumneavoastră, Chocolite chiar mai placuta, totul este în zadar.

pentru pierdere în greutate eficiente, și anume de oxigen, în care avem un pic de frecvența crescută a bătăilor inimii și să îl mențină la un nivel constant. Aerobic zone pot fi în acest caz este ușor pentru a calcula cât de 220 – vârsta noastră, și cu această valoare, atunci vom Chocolite descoperi, 65 și 75 %. Dacă frecvența pulsului în timpul unui exercițiu în acest sens, se va simți pentru arderea grasimilor. Între activitate aerobica includ mersul pe jos, alergatul, inotul, mersul pe bicicleta sau pe role și multe altele.

Ca doar frecvența pulsului în timpul activității depășește orar, organismul va arde în primul rând Chocolite, zaharuri, ne vom simți în curând obosit și grăsime, astfel încât pur și simplu. Anume dintre anaerobe and lactobacili activități includ menționate de sprijin. Dar, așa cum deja am sugerat, doar creșterea specifice de zboruri, putem ajuta la pierderea în greutate în anumite locuri. Prin urmare, este recomandabil să se completeze în mod regulat de Chocolite aerobic și de consolidare a partidului, pe care ne-grăsimi și deranjează cel mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *